اصفهان نیوز
یک هیات بلندپایه تجاری متشکل از فعالین برتر اقتصادی جمهوری داغستان روسیه با حضور در اتاق بازرگانی اصفهان با همتایان خود دیدار و گفت و گو کردند.
امکان برپایی نمایشگاه تولیدات صنعتی استان اصفهان درکشور داغستان
یک هیات بلندپایه تجاری متشکل از فعالین برتر اقتصادی جمهوری داغستان روسیه با حضور در اتاق بازرگانی اصفهان با همتایان خود دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران رییس اتاق بازرگانی اصفهان در این دیدار افزایش سطح روابط اقتصادی بین استان اصفهان و کشور داغستان راخواستارشد و گفت: استان اصفهان بعنوان یکی از قطبهای صنعتی ایران همواره نقش مهمی در ایجاد روابط اقتصادی با کشورهای خارجی داشته است.
خسرو کسائیان داغستان را دروازه ورود به روسیه و کشورهای مشترک المنافع دانست و گفت: بازرگانان اصفهانی میتوانند از طریق این کشور کالا و خدمات خود را به روسیه و سایر کشورهای منطقه قفقاز و شوروی سابق صادرکنند.
(( قربان حاجی عبدالکریم اف )) سرپرست هیأت بلند پایه داغستانی هم در این دیدار گفت: کشور داغستان یکی از جمهوریهای فدراسیون روسیه واقع در منطقه قفقاز با جمعیتی حدود 3 میلیون نفر است که در بخش جنوبی روسیه قرار دارد و از شرق به دریای خزر محدود میشود.
وی افزود داغستان در نفت، گاز طبیعی، زغال سنگ و بسیاری از منابع معدنی دیگر غنی است و صنعت نفت، صنایع شیمیایی، ماشین سازی، صنایع نساجی، غذایی و چوب عمده ترین صنایع این کشور به شمار میآیند.
وی هدف از سفر این هیات تجاری به ایران را ارائه پیشنهاد برگزاری نمایشگاهی از توانمندهای شرکتهای ایرانی در آن کشور عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه که بصورت رایگان و به دعوت رییس جمهور داغستان با هدف آشنایی بیشتر دو کشور از یکدیگر برگزار میشود، میتواند به افزایش ارتباطات و مبادلات دو طرف با یکدیگر منجر شود.
"عبدالکریم اف" داغستان را کوتاهترین راه برای ورود بازرگانان ایرانی به روسیه دانست و افزود تامین نیاز بازرگانان از کشور روسیه از طریق داغستان میتواند هزینه حمل را کاهش دهد.
((دکتر کو صدقی)) مدیر عامل ایران خودرو در حوزه CIS از آمادگی داغستان جهت افزایش همکاری اقتصادی با ایران خبر داد و گفت صنایع تبدیلی کشاورزی و ساختمان فرصت مناسبی برای فعالیت شرکتهای ایرانی در داغستان است.
وی برگزاری نمایشگاه توانمندهای ایران در داغستان را سرآغاز مبادلات تجاری و اقتصادی دو کشور برشمرد و ادامه داد بندر ((ماخاچکالا)) پایتخت و بزرگترین شهر این جمهوری که در مرکزآن واقع شده است، کوتاهترین مسیر برای ورود شرکتهای ایرانی به روسیه است و در حال حاضر فقط اتباع ایرانی میتوانند زمینی از این مرز عبور کنند، ضمن آنکه داغستان دروازه ورود به آسیای میانه و اروپای شرقی به شمار می آید.
وی افزایش همکاری ها در بخش گردشگری را نیز قابل توجه دانست و گفت شهر دربند در داغستان دارای آثار تاریخی چندین هزار ساله است که میتواند زمینه جذب گردشگران ایرانی را فراهم سازد.
نماینده مجتمع فولاد مبارکه اصفهان در این جلسه از آمادگی این شرکت جهت صادرات انواع تولیدات خود به این کشور خبر داد و گفت: تولید محصول جدید مشترک از محصول اولیه مجتمع میتواند نخستین همکاری اقتصادی این مجتمع با کشور داغستان باشد که باعث ایجاد محصولی با ارزش افزوده بالا می گردد .
«پرویز اخوان» مشاور سرمایه گذاری استاندار و دبیر اتاق فکر استان هم در این دیدار گفت فرصتهای تجاری بین دو کشور میتواند زمینه توسعه روابط اقتصادی را در بخشهای مختلف فراهم سازد.
وی افزود استان اصفهان با بیش از 7 هزار واحد صنعتی و تولید 70 درصد فولاد ایران جایگاه مهمی در تولید کشور دارد.